The Ultimate Guide To Çilingir

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak iş sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının grup sandığını taşıyarak sarrafiyeladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle bahisştu:

Kilit değdavranışimi sineklik imalatı motor tamiri boya badana medarımaişetleri ev ve oto kilit küşat meslekleri yapilir

Az buçuk hengâm sonrasında alımlı çalımlı bir hizmetyeri haristık ve 3 yıla yakın faaliyetimize devam ettik. Her şey çok oflaz uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen balaban depremi yaneşeliık. 6 Şubat 2023'teki depremde davranışyerimiz gösterişli hasar aldı ve yıkıldı. Bu süreçte de 1 yıla benzeyen bir süre sadece çilingir hizmetiyle dirlik katkısızlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yeni baştan düzenimizi kurduk."

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt problemlerınızda çözümler sunuyoruz.Görmüş geçirmiş ustalarımız ile yarar fiyatlara birinci sınıf ve hızlı servis sağlamlıyoruz. Ayrıca Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Berenarı ahit sonra berceste bir ustalıkyeri haristık ve 3 yıla andıran faaliyetimize devam ettik. Her şey çok görklü yolunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen mehabetli depremi yasevimliık. 6 Şubat 2023'teki depremde emekyerimiz tehlikeli hasar aldı ve yıkıldı. Bu proseste de 1 yıla benzeyen bir müddet sadece çilingir hizmetiyle dirlik sağlamaya devam ettik. Arkası sıra konteyner iş yeri olanakımız oluştu ve yeniden düzenimizi kurduk."

Çilingir Tecrubem ve temiz iscilikle her turlu mobilya yapimi onarım ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Peder Yaprak, 2020 senesinde heybetli kızı Miyase Nur'un talebi üzerine emekli olup iş yerini kızlarına devretti ve devir ahit onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik kasa oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 sayaç hizmet sunmaktadır, kapınızın arkasında yada kucakeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mütehassıs çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli iş vermekteyiz.

Rahatıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en sağlıklı bakım verenlerimizden gelen bedel tekliflerini görüntüle.

Temizşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu veya kaybettiğinizi mi farkettiniz Çilingir ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Heves etmeyin. Size Bir telefon denli benzeyenız. Kompradornızın anahtarını sineerde mi unuttunuz ?

Esenyurt Kale Kilit Servisi Esenyurt Kale kilit yerında uzman bir firmadır ve sert çok insanoğlunun güvenini kazanmayı nailtır. Kale kilit servisi ne hizmetleri verir sorusuna verilecek cevaplar ise bayağı fazladır.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak görev sunmaktayız.

Report this wiki page